Ξεκινάμε μαζί σας

Ο δικός μας δρόμος

Το Cashew ήρθε για να εγκαινιάσει μια νέα εποχή απόλαυσης με σεβασμό στον σύγχρονο καταναλωτή και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Δημιουργούμε μέσα στην μαγική ατμόσφαιρα του καταστήματος μια νέα εμπειρία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων που διεγείρουν τις αισθήσεις. Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον άνθρωπο του Ευ ζην μέσα από το πάθος για ποιότητα στις μικρές καθημερινές τους απολαύσεις.

01

Ξηροί Καρποί & Αποξηραμένα Φρούτα

Εκλεκτοί ξηροί καρποί ψημένοι και φυσικά ωμοί, με ή χωρίς αλάτι, αποξηραμένα φρούτα, με ή χωρίς ζάχαρη, καθώς επίσης μοναδικές μπάρες ενέργειας, σε μία πανδαισία αρωμάτων και γεύσεων εγκαινιάζουν μια νέα εποχή απόλαυσης και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο φυσικό αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

02

Είδη Επάλειψης & 
Μέλι

 

Είδη επάλειψης με 100% καρπό από ξηρούς καρπούς όπως κάσιους, κολοκυθόσπορο, αμύγδαλο, φυστίκι, φουντούκι κ.α. παράγονται στις μηχανές μας μπροστά στα μάτια σας!

Εκλεκτές ποικιλίες αγνού μελιού από κωνοφόρα δέντρα και θυμάρι είναι ο θησαυρός της φύσης που μας προσφέρουν οι Έλληνες παραγωγοί και σας φέρνουμε για να επιλέξετε.

03

Σοκολάτες & άλλα

Χειροποίητες σοκολάτες και σοκολατάκια, όπως επίσης παστέλια, μπάρες δημητριακών και γκρανόλα μόνο με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, θα διευρύνουν τους γευστικούς σας ορίζοντες. Τα προϊόντα συνεχώς ανανεώνονται και εκτίθενται με μοναδικό τρόπο που σίγουρα δεν βρίσκεις αλλού. 

04

Καφές – Καφεκοπτείο
& Τσάι

 

Ο μοναδικός καφές Cafeistas προσφέρει μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία, με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές του επιπέδου Specialty, μέσα από τη γνώση, την αγάπη και το μεράκι των baristas.

Στο καφεκοπτείο μας προμηθεύεστε φρεσκοαλεσμένο καφέ για το σπίτι αλλά και μοναδικές ποικιλίες τσαγιού από εκλεκτές ποικιλίες, πλούσιες σε αρώματα και γευστικές εκπλήξεις.

Εξυπηρέτηση πελατών

DSC059853 scaled

Φυσικό κατάστημα

e shop laptop

E-shop

ποδηλατο delivery

Delivery

Παραγγείλτε Online